forum.math.uoa.gr

Forum του Τμήματος Μαθηματικών
Ημερομηνία 12 Δεκ 2018, 14:37

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Υποψηφιότητες για την Θέση του Κοσμήτορα της Σ.Θ.Ε.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μάιος 2008, 13:28 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: 23 Μάιος 2008, 10:08
Δημοσ.: 2
Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλοι Φοιτητές,

Επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Κοσμήτορα της Σχολής μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουνίου 2008.
Πιστεύω ότι διαθέτω την απαιτούμενη εμπειρία καθώς έχω ήδη υπηρετήσει τέσσερεις (4) θητείες ως εκλεγμένος Πρόεδρος Μαθηματικών και υπήρξα επί σειρά ετών Συγκλητικός και μέλος διαφόρων Επιτροπών.

Για την καθημερινή μου παρουσία, τη συμβολή μου στην αποπεράτωση του κτηρίου του Μαθηματικού και κυρίως για τη συνέπειά μου στην εκτέλεση των καθηκόντων μου, μπορείτε να ενημερωθείτε από οποιοδήποτε μέλος του Τμήματός μας.

Επίσης, έχω διατελέσει για ένα χρόνο Πρόεδρος της Επιτροπής των Φοιτητικών Εστιών της Πανεπιστημιούπολης αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες στη χώρα μας και, σε συνεργασία με τα άλλα μέλη της Επιτροπής καθιέρωσα κανόνες απόλυτης διαφάνειας για τη διάθεση των δωματίων στους φοιτητές.

Ελπίζω να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου και υπόσχομαι ότι ως Κοσμήτορας, εκτός από την καθημερινή μου παρουσία, θα προωθήσω τα αιτήματα και τη συστηματικότερη συνεργασία των μελών της Σχολής μας συγκαλώντας Κοσμητεία τουλάχιστον μία φορά το τρίμηνο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων με την ίδια συνέπεια την οποία επέδειξα ως Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών.

Φιλικά
Χ.Παπαγεωργίου


Τελευταία επεξεργασία απο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ την 29 Μάιος 2008, 11:52, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Μάιος 2008, 17:13 
Χωρίς σύνδεση
Forum Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 03 Μαρ 2006, 16:03
Δημοσ.: 53
Πήραμε και δημοσιεύουμε στο ΦΟΡΟΥΜ το παρακάτω:
**************************************************
***************************************************


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΑθήνα, 26 Μαΐου 2008

Αγαπητοί συνάδελφοι,Μετά από ώριμη σκέψη και ενθάρρυνση αρκετών από εσάς αποφάσισα να υποβάλω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και απευθύνομαι προς όλους ζητώντας την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξη σας.Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος μας: το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, η Σχολή Θετικών Επιστημών, οι φοιτητές μας, οι απόφοιτοι μας και όλοι μας ως Ακαδημαϊκή Κοινότητα και προσωπικό. Πρέπει να απαντήσουμε και αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις κυρίως με πράξεις και ουσιαστικές ενέργειες μας.Έχουν γίνει και γίνονται πολλές θετικές προσπάθειες από πολλούς άξιους συναδέλφους που αφιέρωσαν μεγάλο κομμάτι του εαυτού τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών σε όλα τα επίπεδα από την Πρυτανεία-Αντιπρυτανεία έως την Κοσμητεία, τα Προεδρεία των Τμημάτων και τους Συλλόγους ΕΔΠ και ΕΔΤΠ αλλά και των Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών φοιτητών. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω και αυξήσω κάθε προϋπάρχουσα θετική πρωτοβουλία και να συμπληρώσω και να προσθέσω νέες.θα επικεντρωθώ επιπρόσθετα σε θέματα όπου διαθέτω αρκετή γνώση, πείρα και ενθουσιασμό:

Στην παραπέρα ανάπτυξη της ουσιαστικής διεπιστημονικής-διατμηματικής συνεργασίας και συμπληρωματικότητας στα πλαίσια της Σχολής που είναι σήμερα διαστάσεις περισσότερο αναγκαίες και χρήσιμες παρά ποτέ τόσο στην έρευνα όσο και στην αναβάθμιση των σπουδών.
Όπως, πιθανότατα, γνωρίζουν όλοι ένα από τα επιτυχέστερα παραδείγματα συνεργασίας είναι το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Ωκεανογραφίας το οποίο εκτός από το ότι αποτελεί ήδη θεσμό που συμπλήρωσε τρεις δεκαετίες με άριστες επιδόσεις, δείχνει το δρόμο και για άλλες παρόμοιες κοινές πρωτοβουλίες. Πιστεύω ότι είναι αρκετά γνωστή και η δική μου συμβολή σε αυτό αδιαλείπτως από τον σχεδιασμό και την έναρξη λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Κοινά Σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις πιθανά θα βοηθήσουν την αλληλογνωριμία και καλύτερη συνεργασία.Στην προβολή της Σχολής μας ως ενιαίου συνόλου σε σημαντικούς τομείς όπου ο ρόλος των Επιστημών μας στην αντιμετώπιση των μεγάλων διεθνών προβλημάτων και της Αειφόρου Ανάπτυξης είναι σημαντικός. Οι τομείς αυτοί περιλαμβάνουν όλες τις διαστάσεις του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της διατροφής, των νέων τεχνολογιών και της κοινωνίας της πληροφόρησης.
Σε πολλούς από τους τομείς αυτούς έχω εργαστεί επί μακρά σειρά ετών ως Πρόεδρος Διεθνών Οργανισμών όπως το ΕΕΒ (Ευρωπαϊκό Γραφείο Περιβάλλοντος) το MIO-ECSDE (Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη) και η GWP-Med (Παγκόσμια Σύμπραξη για το Νερό) αλλά και ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο ΔΣ και το Εκτελεστικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (ΕΕΑ).Σε ουσιαστική αναβάθμιση, αύξηση της ποιότητας, ασφάλειας και χρησιμότητας του περιβάλλοντος χώρου που αντιστοιχεί στη Σχολή μας. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί σε στενή συνεργασία, αφενός με την Ειδική Επιτροπή που έχουν ορίσει οι Πρυτανικές Αρχές και αφετέρου με τους Προέδρους των Τμημάτων αλλά και τον Δήμο Ζωγράφου στην περιοχή του οποίου ανήκουμε. Με τον τελευταίο έχουμε ήδη αναπτύξει, ως Πανεπιστήμιο, συνεργασία για ευρύτερη ενημέρωση σε θέματα αειφόρου κατανάλωσης κλπ., και τα συστήματα συλλογής και ανακύκλωσης του θα επεκταθούν ευρύτερα στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης.
Αντίστοιχα, θα ενδυναμώσουμε και θα προωθήσουμε πρωτοβουλίες των Πρυτανικών Αρχών και Τμημάτων για διατμηματική αντιμετώπιση τοξικών αποβλήτων από εργαστήρια με φυσικοχημικό καθαρισμό, περιβαλλοντικά φιλικότερη λειτουργία των κτιρίων μας, ενίσχυση του πρασίνου κλπ.Τα παραπάνω μαζί με οργάνωση –όπου αυτό είναι δυνατό- υπηρεσιών που ξεπερνούν τα όρια των τμημάτων της Σχολής μας, αποτελούν λίγες από τις σκέψεις και ιδέες που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ως βάση για ένα επικείμενο σχέδιο δράσης όπου η Κοσμητεία θα μπορούσε να συμβάλει ουσιαστικά.Προσβλέποντας στην ενεργό υποστήριξη όλων,Με φιλικούς χαιρετισμούς,Καθηγητής Μιχαήλ Σκούλλος

Διευθυντής Εργαστηρίου Χημείας Περιβάλλοντος

Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2 δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group