3 to go έγραψε:
Μια χαρα ξερω.απλα πρεπει να ξερεις να φτιαχνεις desktop.ενας φιλος μου ειχε φτιαξει desktop με εισαγωμενα εξαρτηματα και εφτιαξε με 700 κατι που στην ελλαδα θα κανε 1000 ευρω και.το θεμα ειναι να ξερεις απο επεξεργαστες και καρτες γραφικων και μνηνες και τροφοδοτικα.τωρα αμα πηγαινεις και το αγοραζεις η το φτιαχνεις στο πλαισιο τοτε στα πηρανε χοντρα
To να φτιάξεις ένα desktop της προκοπής δεν είναι κβαντομηχανική, δεν είναι κάποια μεταφυσική μαστοριά που την κατακτάς με new age διαλογισμό, απλή κοινή λογική θέλει. Παρεμπιπτόντως η καλύτερη επιλογή για κάποιον που δεν ασχολείται με gaming και θέλει laptop, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη Apple και ήταν πάνω από 600 ευρώ last time I checked.
onewarmslime έγραψε:
3 to go έγραψε:
Εχετε την ευκαιρια να παρετε ενα tablet που θα πληρωσετε λιγα λεφτα σε σχεση με αυτο που πραγματικα αξιζει.το ταμπλετ αυτο ειναι της ταξης των 350 με 450 ευρω και ομως η LG το δινει με 279.εγω πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα χουμε ολοι ενα ταπλετ καθως οι καινουριες εποχες θα θελουν πιο φτηνους και πρακτικους υπολογιστες.χτυπαει ανετα σε ταχυτητα λαπτοπ διετιας και τριετιας και πανω.και το ποσα θα πληρωσετε για ενα ταμπλετ εξαρταται και απο ποσο θα το ψαξετε
δεν νομιζω οτι συμφωνω. γενικα τα ταμπλετ μου φαινονται καπως παραλογο να υπαρχουν αν σκεφτει κανεις οτι ειναι απλως λαπτοπ με οθονη αφης αντι για πληκτρολογιο και android/ios αντι για windows/mac. απλως χρησιμοποιησε λαπτοπ ή smartphone με μεγαλη οθονη αντι για tablet αυτη ειναι η γνωμη μου
Δεν είναι απλώς λάπτοπ με οθόνη αφής. Είναι
απείρως πιο portable οπότε και για casual χρήση υπερβολικά πιο ευέλικτα από laptops. Επίσης υπάρχει έκδοση των windows που τρέχει σε tablets εδώ και πάρα πολύ καιρό. Γενικά το trend στην 'Murica , είναι ότι τα tables τείνουν να εκτοπίσουν τα laptops σε οικιακή χρήση[*] και η MS δεν προσπαθεί τυχαία να πουσάρει τα tablets με τους haswell.
[*] κάτι που φαίνεται εδώ και πολύ καιρό:
http://www.codinghorror.com/blog/2012/0 ... c-era.htmlhttp://www.codinghorror.com/blog/2012/1 ... -over.html