forum.math.uoa.gr

Forum του Τμήματος Μαθηματικών
Ημερομηνία 20 Σεπ 2017, 00:27

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]




Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 27 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2009, 20:03 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer

Εγγραφη: 10 Ιούλ 2007, 06:57
Δημοσ.: 364
και συνεχιζω τη περιηγηση μου σε αυτη την μη πω java και εχω σκασει με κατι αν μπορει να αναγνωρισει καποιος παλι το λαθος
θελω απλα να φτιαξω ενα παραθυρο που να βγαζει πανω vicky
import java.awt.*;
class myframe extends Frame {
myframe()
{
super("vicky");
}
public static void main (String args[]){
myframe w=new myframe();
}

}

εγραψα και απο οτι καταλαβαινω δν αναγνωρισει τη κλαση μου..δεν αναγνωριζει το Myframe μου ..τι εχω κανει παλιιιιιιιι?? :pissed:

_________________
ΤΕΛΟΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2009, 20:32 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer

Εγγραφη: 12 Μαρ 2006, 23:50
Δημοσ.: 442
Τοποθεσια: Άγιος Στέφανος
Τι εννοείς δεν αναγνωρίζει την κλάση σου; Εμένα πάντως μου κάνει compile χωρίς λάθη!

_________________
Maths are so beautiful as a statue....


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2009, 22:46 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer

Εγγραφη: 10 Ιούλ 2007, 06:57
Δημοσ.: 364
μου κανει αλλα μου βγαζει 6 προειδοποιησεις οχι λαθη.....και κατι λεει για τη class Μου...αν βγαζει τετοια πειραζουν σε τιποτα η να τα αφηνω ετσι

_________________
ΤΕΛΟΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Νοέμ 2009, 02:29 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer

Εγγραφη: 12 Μαρ 2006, 23:50
Δημοσ.: 442
Τοποθεσια: Άγιος Στέφανος
Περιέργο εμένα δε βγάζει κανένα λάθος στο compile! Μπορείς να μου στείλεις αυτά που σου βγάζει για να σε βοηθήσω;

_________________
Maths are so beautiful as a statue....


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Νοέμ 2009, 10:46 
Χωρίς σύνδεση
Forum Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 10 Μαρ 2006, 14:02
Δημοσ.: 227
Τοποθεσια: Εδώ
Δοκίμασε να κάνεις τον κώδικα σου κάπως έτσι:

Κώδικας:
import java.awt.*;

class myframe extends Frame {

        myframe()
        {
                setTitle("Vicky");
                setSize(300, 120);
                Graphics g = getGraphics();
                show();
        }
        public static void main (String args[]){
                Frame w;
                w=new myframe();
        }

}


Πες μας αν δουλέυει και βλέπουμε πως θα το προσαρμόσουμε μετά.

_________________
"A program with a colorful GUI is like a woman with too much makeup. Shiny on the outside - awful on the inside."


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 13:27 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer

Εγγραφη: 10 Ιούλ 2007, 06:57
Δημοσ.: 364
δεν εβαζα το show δν ηταν τιποτα


υγ
αργω λιγο στις απαντησεις μου η ειναι ιδεα μου!!! :P

_________________
ΤΕΛΟΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 14:12 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer

Εγγραφη: 10 Ιούλ 2007, 06:57
Δημοσ.: 364
import java.util.Vector;

public class ClientDetails {

Vector<AreaDetails> area = new Vector<AreaDetails>();
AreaDetails name;

ClientDetails(String Area) {
String temp = Area;
int tf = 0;
int pos = 0;
//trexw ta stoixeia apo kathe vector na dw an iparxei to stoixeio mesa an iparxei bazw ti thesi
//kathws kai allazw to metriti tf
if (area.size()==0){
System.out.println("ighgfgfh");
name = new AreaDetails(Area);
area.addElement(name);}
else {


for (int i = 0; i <=area.size(); i++) {
String k = area.elementAt(i).getArea();
if (k.equals(temp)) {
System.out.println("mpike");
tf = 1;
pos = i;

}
}

if (tf == 0) {
name = new AreaDetails(Area);
area.addElement(name);
} else {

int m = area.elementAt(pos).getI();
m++;
area.elementAt(pos).setI(m);
System.out.println("exei thesi "+area.elementAt(pos).getI());
}
}
}






public Vector<AreaDetails> getArea() {
return area;
}

public void setArea(Vector<AreaDetails> area) {
this.area = area;
}

public AreaDetails getName() {
return name;
}

public void setName(AreaDetails name) {
this.name = name;
}

public static void main(String[] args) {
new ClientDetails("petroupoli");
new ClientDetails("petroupoli");
new ClientDetails("kamatero");

}
}


επισης εχω αλλο ενα προβλημα...Αυτο εδω κανει το εξης..εχω φτιαξει ενα oblect areadetails που εχει μεσα string και ενα μετρητη.....θελω να γεμιζω ενα vector με object areadetails....αν δωσει ιδια περιοχη να πηγαινει απλα και να αλλαζει το μετρητη ενω αν δωσει διαφορετικη να κανει καινουργιο object και να το βαζει στο vector....αλλα ενω το βαζω να τρεξει για 3 περιοχες εκ των οποιων οι 2 ιδιες μου τρεχει παντα το πρωτο κομματι που ειναι σαν το vector Μου να ειναι κενο

_________________
ΤΕΛΟΣ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2009, 23:49 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 15 Φεβ 2008, 16:00
Δημοσ.: 148
Έχω ένα κόλημα. :x

έχω δύο String μεταβλητές r και s , μπορώ να γράψω:

if ( r != s )
{
......
}

έχω και δεύτερο κόλημα. :x :x

μέσα στο σώμα μιας for έχω μια if . Θέλω αν ισχύει η συνθήκη στην if να βγω έξω από την for.
Πως γίνεται αν γίνετε;


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Δεκ 2009, 11:12 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 23 Νοέμ 2006, 10:32
Δημοσ.: 1888
Για πως συγκρίνεις strings δες εδώ.

Αν θες να βγεις από loop, μέσα στο if σου βάλε την εντολή break.
Αν δεν ήθελες να βγεις από το loop αλλά να πηδήξεις ότι γίνεται από το if και κάτω και να συνεχίσεις στην επόμενη επανάληψη του loop, υπάρχει η εντολή continue.

_________________
"Πριν ξεκινήσουμε να συζητάμε, πρέπει πρώτα να ορίζουμε τις έννοιες για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε" - Σωκράτης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Δεκ 2009, 14:23 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 15 Φεβ 2008, 16:00
Δημοσ.: 148
Ευχαριστώ πολύ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011, 22:11 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 24 Σεπ 2006, 15:07
Δημοσ.: 1294
Τοποθεσια: Ελευσίνα
Επειδή δεν ξέρω που να το γράψω το γράφω εδώ... Βρήκα μια αγγελία για δουλειά προγραμματιστή τζάβα... http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jo ... X3WPZF0PQG Δεν ξέρω αν είναι έγκυρη ή μούφα ηαγγελία αλλα επειδή πολλοί από εδώ ασχολείστε μπορεί να ενδιαφέρεστε...

_________________
http://soundcloud.com/iliasvafeiadis/
God is absence. God is the solitude of man.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: java
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2011, 19:06 
Χωρίς σύνδεση
Regular Forumer
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: 01 Μαρ 2006, 19:18
Δημοσ.: 3078
Τοποθεσια: Από δω κι από κεί.
Βασικά αν κάνεις μια βόλτα στο kariera οι 7 στις 10 δουλειές σχετικά με IT είναι σε java. Οι άλλες 3 είναι web developer.

_________________
Γι' αυτό σου λέω.
Την άλλη φορά που θα μας ρίξουνε
να μην την κοπανήσουμε. Να ζυγιαστούμε.
Μην ξεπουλήσουμε φτηνά το τομάρι μας ρε.
Μη. Βρέχει. Δόσμου τσιγάρο.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 27 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group