theodore έγραψε:
Andreas K νομίζω τους όρους ελευθερία, φασισμός θα έπρεπε να τους προσέχεις.
Γενικότερα ελπίζω να μην ξανά χρησιμοποιηθούν ως flaming.
Προσπαθήστε να εστιάσετε στο πρόβλημα, γιατί αυτό πρέπει να απασχολεί όλους, φοιτητές-παρατάξεις-καθηγητές κ.α.
Βασικα εχεις σκεφτει ποτε οτι για καποιους το θεμα που συζητιεται ειναι απο μονο του flaming; Επισης θα ηθελα σε παρακαλω αν μπορεις να μου πεις γιατι πιστευεις οτι χρησιμοποιησα λαθος τους ορους ελευθερια και φασισμος... Γιατι το θεμα που συζητητιεται ειναι φασιστικο, χαρακτηριστικα να αναφερω οτι και ο κ. Ραπτης στο post του ανεφερε την επταετια, και δεν ειναι τυχαιο... Εγραψε <<Οι μεγαλύτεροι έχουν μία πικρή και τραυματική εμπειρία της εφαρμογής των απόψεών σου κατά τα έτη 1967-1973, πού έμμεσα προπαγανδίζεις.>> Αυτο λεει κατι διαφορετικο απο αυτο που λεω εγω;
chris-s έγραψε:
η ψηφοφορια δειχνει το αποτελεσμα.κανεις δν σας ηθελε κ ουτε σας θελει πια.πηγαιντε στα κομματα σας να βρειτε εκει δουλεια τωρα να σας δινουν ενα μισθο τα αφεντικα σας.μαζευτε τα κ δρομο
Αυτο πως θα το χαρακτηριζες; Ειναι flaming ή οχι... Γιατι το εχω ακουσει πολλες φορες στο forum. Επισης με εχουν πει κοπροσκυλο, κομματοσκυλο, και πολλα αλλα.
Sorry, αλλα η παρατηρηση σου ειναι αστοχη και δεν τη δεχομαι.