Εάν δεν υπήρχε το φόρουμ, όλοι αυτοί που δουλεύουν ή όσοι βρίσκονται στην επαρχία ή τέλος πάντων είναι αδύνατη η πρόσβαση στη σχολή για κάποια χρονική περίοδο, δε θα είχαν έναν πιο γρήγορο τρόπο να ενημερώνονται για το τί γίνεται στη σχολή... Δε θα υπήρχε ανταλλαγή αρχείων, γιατί νομίζω ότι το αντίστοιχο μάθημα στην eclass φτιάχτηκε για αυτό το λόγο.... Δε θα υπήρχε διάλογος μεταξύ μας για τυχόν απορίες την ώρα που διαβάζουμε και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε εκείνη την στιγμή με κάποιον που να μπορεί να μας βοηθήσει... Έχω δει αρκετούς που γράφονται και κάνουν ελάχιστα post, γιατί ξέρουν ότι κάποιος θα τους βοηθήσει... Κάνουν μια απορία, ζητάνε θέματα παλαιότερων ετών, ρωτάνε για συνελεύσεις, ζητάνε να ανέβουν με φωτογραφίες τα αποτελέσματα και μετά δεν ξαναγράφουν....
Αν κάποιος δεν ήθελε να γραφτεί, ας μην γραφόταν...Είναι απλό... Κατά την εγγραφή μας, υπάρχουν κάποιοι όροι τους οποίους και αποδεχόμαστε... Οι όροι αυτοί δεν μπαίνουν επειδή τα παιδιά που προθυμοποιούνται να είναι υπεύθυνοι θέλουν να το παίξουν εξουσία, όπως έχω διαβάσει κάπου παραπάνω (ή σε άλλο topic, δε θυμάμαι ακριβώς).... Το κάνουν για να έχει το φόρουμ μια πιο εύρρυθμη λειτουργία, από την οποία νομίζω πως επωφελούμαστε αρκετοί. Δικαίωμα φυσικά έχουν όλοι στον λόγο, αλλά τουλάχιστον ας σεβόμαστε το χώρο στον οποίο τα γράφουμε... Δε γράφουμε για ¨πόκεμον στο λιβάδι¨ σε topic μαθήματος. Για τέτοιου είδους post υπάρχει η spam arena και δόξα το Θεό, υπάρχουν και εκεί αρκετά θέματα προς συζήτηση, γιατί υπάρχει από όλους μας μια πιο παιχνιδιάρικη και χιουμοριστική διάθεση. Εκεί μπορούμε να πούμε απλά ότι βαριόμαστε, να παίξουμε διάφορα παιχνιδάκια με λέξεις (από φαντασία για τη δομή τους, άλλο τίποτα...

), να πούμε ποιος-α star μας αρέσει, πού θα πάμε διακοπές, ακόμα και μικρές αγγελίες!
Απλώς ας σεβόμαστε κάποια πράγματα... Καθηγητές και φοιτητές έχουν όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούν εδώ μέσα με σκοπό έναν εποικοδομητικό διάλογο... Ας μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα, γιατί τις τελευταίες μέρες συμβαίνουν και ακούγονται διάφορα εδώ μέσα, δείχνοντας πως μέσα στην τόση άνεση και ευκολία λήψης και διαχείρισης πληροφοριών, χάσαμε τους εαυτούς μας και τους τρόπους μας
Γράψτε ό,τι θέλετε, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι κανονισμοί, αλλά να μην κάνετε άσκοπες επιθέσεις... Ούτε σε καθηγητές γιατί θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτη η επίθεση προς τον κ. Μαλιάκα ούτε και στα παιδιά που είναι υπεύθυνα εδώ μέσα και που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε ούτε προσωπικά αλλά ούτε και ξέρετε τι κόπο καταβάλλουν για να υπάρχει μια τάξη στα γραφόμενα. Όποιος εξάλλου αμφισβητεί αυτούς τους συμφοιτητές μας και τον τρόπο με τον οποίο ασκούν την εξουσία που αρκετοί επικαλείστε, να σας θυμίσω ότι πριν λίγο καιρό τα παιδιά που είναι υπεύθυνα, αναζητούσαν καινούρια άτομα για να αναλάβουν τη διαχείριση του φόρουμ... Όποιος ήθελε μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή... Εξάλλου, οι moderator δεν είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι, για να πείτε ότι κάνουν κατάχρηση των αυξημένων δικαιωμάτων τους μέσα στο φόρουμ... Επίσημο ή μη, βοηθάει αρκετό κόσμο και δε νομίζω πως πρέπει αυτό να χαλάσει... Όταν είχα μπει εγώ στη σχολή, το φόρουμ δεν υπήρχε και έτσι αναγκαζόμουν να ανεβαίνω στη σχολή για να καταφέρω να βρω θέματα, σημειώσεις και να ψάχνω τους καθηγητές για να λύνω τις απορίες μου και πλέον που υπάρχει αυτή η απίστευτη ευκολία, πάει να καταρρεύσει λόγω ανωριμότητας, επιπολαιότητας και δυστυχώς περίσσιου θράσους....
Έλεος πια ρε παιδιά!!!