barney έγραψε:
marm έγραψε:
Χμ αν εννοεις οτι ηταν και οι 3 αυτοι μαζι στην "ηγεσία", δεν ήταν ποτέ ταυτόχρονα αυτή η τριάδα, αλλά κατά την άποψη μου ναι δίκιο έχεις ως προς την σκληρότητα...
Για το iso, εγώ έχω εγκαταστήσει τη λατεχ 3+ φορές σύμφωνα με αυτά
εδώ... Αντί να ανανεώσω το αρχικό ποστ, ίσως φτιάξω ανάλογο τοπικ, θα δω! Τα χεις ακολουθήσει καθόλου barney?
Λες να πιάσουμε τα 5000 πριν τα Χριστούγεννα για να θες μελομακάρονα και κουραμπιέδες,ε? το βλέπω πιο μακρινό!

Αν τα πιάσουμε μετά τα Χριστούγεννα πάλι μελομακάρονα και κουραμπιέδες θες όμως?

Ναι σωστά μαζί δεν πρέπει να ήταν και οι τρεις,αλλά ήταν της ίδιας έρας(από το era) του φόρουμ.
Μπορεί να γίνει ξεστικυ το συγκεκριμένο ποστ και να γίνει ένα καινούριο,με οδηγίες,όχι ότι λείπει από το φόρουμ ,απλά έτσι να πούμε και κάτι.Δε το λέω για μένα,αν και την πρώτη φορά που χα βάλει το τεχνικσεντερ από εκεί πρέπει να το χα βάλει.
Εγώ θέλω μελομακάρονα ακόμα και το καλοκαίρι,άμα είναι να κρατήσουμε από αυτά που δίνουν κάθε χρόνο λίγο πριν να κλείσιει η σχολή για οικονομία κιόλας και να τα μοιράσουν.
Α θέλω και εκείνο το στατιστικά του φόρουμ
viewtopic.php?f=13&t=622γιατί είμαι περίεργος.
Αχ ρε Barney δεν τα θυμάσαι καλά και θα σε μαλώσω
Άντε μην αρχίσω τις ιστορικές αναδρομές τώρα.
Βέβαια δεν ξέρω αν θα έπρεπε να "παρεξηγηθώ" ή όχι για την σύγκριση περι αυστηρότητας
Παίζει να ήταν τα 2 άκρα οι περιπτώσεις που ανέφερες και όλοι ξέρουμε ή μπορούμε να φανταστούμε ποιος ήταν ο πιο αυστηρός
Αχ να μην μάθει τίποτα από μένα η Marilou
On topic τώρα.
Να γίνει μια εκκαθάριση και ανανέωση στα βασικά post ενημέρωσης
στα
Οδηγός Επιβίωσης για τους Πρωτοετείς Φοιτητές, Υποτροφίες, My-Studies & Εύδοξος, Προβλήματα Τμήματος, Απεργίες και Καταλήψεις, Πρόγραμμα Erasmus, Φοιτητές κατατακτήριων εξετάσεων κλπ